top of page

Beautiful Friday Deals
by  Rukshana 

Het is zover! De komende heb ik nog speciale deals voor JOU!

Heel eerlijk, zelf koop ik tijdens de Black Friday Deals alleen dingen die mij écht verder brengen en wat ik nodig heb.

 

Dus check voor jezelf wat past bij mij. En wat wil ik bereiken in mijn persoonlijke groei! In al mijn aanbod van Start defining Yourself zit mijn liefde, passie en energie!

Aanbod is geldig tot zondag 3 december 2023

WhatsApp Image 2023-05-10 at 2.48.55 PM.jpeg

Start met Selfcare 

Is het tijd dat voor jezelf gaat zorgen en jezelf op nr 1 gaat zetten. Start dan met Selfcare; een online programma waar je in je eigen tijd en met opdrachten zelf aan de slag gaat. Je krijgt meteen toegang.

Normaal is de investering € 111,- maar speciaal voor jou nu € 25,-.

Start met Reflecteren

Reflecteren is essentieel als je succesvol je doelen wil bereiken! Wil jij de komende 3 maanden leren hoe je dit moet doen? Op basis van mijn expertise en ervaring in persoonlijke groei neem ik je hierin mee via live online zoom meetings. Mocht je er niet bij kunnen zijn dan krijg je een opname en kan je zelf aan de slag. Maar geloof me hier wil je bij zijn!

Normaal is de investering € 333,- maar speciaal voor jou nu € 33,-.

Strategiesessie Live/Online

Wil je in een live/online sessie aan de slag met jouw business of carrière vraagstuk? Hierbij is het van belang dat je een concrete vraagstuk hebt waar je aan wil werken. Dit kan je vermelden in de opmerkingen bij je aanmelding. Ik werk alleen in trajecten en dit is dus een super aanbod als je niet eerder met een coach 1 op 1 hebt gewerkt.

3 plekken beschikbaar voor 199,-

RESET your life online programma

RESET is JOUW online coachingsprogramma waarbij je je leven gaat transformeren! De lancering is 1 januari 2024. Durf jij nu al te investeren in jezelf voor de beste persoonlijke groei in je leven?

Het programma bevat modules en onderdelen op basis van 100-en coachingsgesprekken en onderzoek naar verandering in persoonlijke groei en leiderschap. Alleen kan je dit nu zelf gaan doen! Dit programma wordt een voorwaarde voordat je met mij in een coachingstraject van DEFINE of THE ENTREPRENEUR verder kan gaan in 2024.

Inhoudelijk kan je verwachten:

identiteit, familie patronen, zelfliefde & zelfwaarde, doorbreek patronen, belemmeringen en trauma, in jouw power komen, jouw magic routine, de wet van aantrekking praktisch én toepasbaar in jouw leven en jouw money journey.

De totale waarde van dit programma is meer dan €2000!

Wil jij optimaal groeien en zelf aan de slag om in jouw kracht te komen?  

Meld je dan aan voor de pre-sale prijs van € 297,- 

Verrassingsdeal! Durf jij?

Deze deal is speciaal voor jou als je strategisch, intuïtief en energetisch wil groeien! Ik heb een 1 op 1 programma vast gesteld wat jou gigantisch gaat helpen in jouw leven én business! Dit is een unieke combinatie van wat ik ga geven in een speciale setting!

Normaal is de investering voor dit programma €3000, nu voor € 997.

You will not be sorry my dear!!! Aanbod is alleen voor vrouwen. 

WhatsApp Image 2023-05-10 at 2.48.58 PM.jpeg

Coachingstraject DEFINE

Hierboven vind je alle prachtige deals!

 

Op mijn coachingstrajecten geef ik geen korting. Dit is mijn signature werk en is volop waarde met transformatie. Ben jij een oud-klant of volg je momenteel een traject, stuur mij dan een bericht en krijg je van mij vanuit liefde een passend aanbod! 

bottom of page