Mind
    Your

  Mindset

Jouw
Mindset

Je mindset is bepalend voor de doelen die je bereikt in het leven. Welke gedachtes heb jij en vooral hoe kan je deze omzetten naar het leven wat je wél wil leiden?

Wat kan je Verwachten?

PHOTO-2022-02-02-16-19-43(1)_edited.png

Jouw
Money Mindset

Its all about your MONEY mindset. Ik ga jouw de basics leren over geld en mindset. Wil jij meer verdienen per maand? Heb je onbewust bepaalde blokkades?

Daar ga jij achter komen!

Wat kan je Verwachten?

In dit coachingstraject ga je intensief aan de slag met je mindset. Aan het begin van het traject is een 0-meting op basis van de coaching monitor en een intake. Daarna gaan we in 4 online sessies werken met je vraagstuk. Na het bepalen van een startpunt ga je aan de slag met 1 op 1 coaching, huiswerkopdrachten en een financieel plan zodat je na dit traject inzicht heb en verder kan werken aan je business doelen.

PHOTO-2022-02-02-16-19-43(3).jpg

In dit cochingstraject ga je intensief aan de slag met je mindset. Aan het begin van het traject is een 0-meting op basis van de coaching monitor en een intake. Daarna gaan we in 4 online sessies werken met je vraagstuk. Na het bepalen van een startpunt ga je aan de slag met 1 op 1 coaching, huiswerkopdrachten en een mindset plan zodat je na dit traject inzicht heb en verder kan werken aan je doelen.

Jouw Investering

Coaching Mind & Money Mindset normaal € 2500,-

maar nu tijdelijk voor € 1499,-

Coaching Mind € 1499,-

Coaching Money Mindset € 1499,-

 

*deze bedragen zijn inclusief BTW