top of page

Hey hey,
Ik ben
  Rukshana

Hallo lieve jij!

Ik ben Rukshana!

Ik ben écht helemaal gek op de groei en bloei van de mens! En inmiddels ook een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben en investeer ik elk jaar in mezelf om te blijven groeien. Ik geloof in de kracht van je eigen kern, dat is jouw ware potentie.

PHOTO-2022-02-02-16-19-43(5)_edited_edited.jpg
PHOTO-2022-02-02-12-59-35.jpg
Schermafbeelding 2022-02-15 113710.png
Schermafbeelding 2022-02-15 114111.png
web .png

Ik combineer mijn innerlijke missie met  Balans en de vrouwelijke energie, Focus & mindset

Het is al jarenlang mijn passie om mensen te coachen én ze verder te helpen dan dat ze zelf gedroomd zouden hebben. En dus betere keuzes maken om het leven te creëren wat ze graag willen!

Voor mezelf kiezen en voor mezelf zorgen waren absoluut geen dingen wat ik van nature deed. Ik was altijd wel heel ambitieus en geloofde dat ik veel kon bereiken. Alleen deed ik dit op de voorwaarden van anderen en waren er veel verwachtingen van buitenaf.

Hierbij kan je denken aan een verschil in cultuur, mezelf aanpassen in het bedrijfsleven. Of welke verwachtingen er zijn in de familie van mij als vrouw of moeder. Of dat je iets gaat doen waar je goed in bent of waar je in veiligheid je hele leven kan doorbrengen.

Kortom, ik heb geleerd door vallen en opstaan. Na een burn-out, mezelf tegenkomen tijdens persoonlijke groei en vooral niet voor mezelf opkomen was het klaar.

Ik wilde gelukkig en succesvol zijn, op mijn manier.

Door alles wat ik moest doen, was ik verleerd om écht goed te voelen en te kiezen voor mezelf.

Ik was moe van mezelf profileren in het bedrijfsleven, de politieke spellen, altijd maar presteren en leven vanuit moeten. Ik wist ergens diep van binnen dat het anders kon, meer vanuit mijn kracht dan geforceerd te worden. Ik was zwanger en voelde me moe en wist dat het niet zo door kon. Het kon toch niet zo zijn dat dit mijn leven was. Ik wist dat ik meer verdiende en meer kon!

De periode daarna ging niet zonder slag of stoot, ik leerde veel van mijn 'fouten'. Ik begon me nog meer persoonlijk te ontwikkelen en kwam dicht bij mijn innerlijke weten. En toen...veranderde alles. Ik weet nu hoe ik keuzes kan maken die vanuit mezelf komen en antwoorden waar ik op kan vertrouwen. Geen bevestiging meer van buitenaf nodig, stappen maken en groeien op alle gebieden van mijn leven. Helemaal in alignment én vanuit mijn flow! De balans tussen, hoofd, hart & buik, dat heeft mijn leven veranderd en draag ik graag over in mijn sessies.

Ik ben getrouwd met Zameer en we hebben 4 kinderen. We wonen net buiten Amsterdam. Ik hou van wandelen, boeken lezen en mezelf ontwikkelen. Als gezin vinden we het leuk om samen op reis te gaan, samen te koken en creatief bezig te zijn!

I Believe...

Ik geloof erin dat je je leven zelf vorm kan geven. Door te weten wie je in de kern bent en waar je graag naar toe wil. Dat doe je niet door naar anderen te kijken, maar diep innerlijke werk te doen. Ontdekken wat je te doen hebt hier, waar je gelukkig van wordt en alles uit je leven kan halen. 

 

De afgelopen jaren heb ik andere keuzes gemaakt. Keuzes die ik eerst niet durfde te maken. Maar ik geloof niet meer in de gebaande paden, maar in mijn eigen pad. Ik heb de verwachtingen die buiten mij liggen los gelaten. En ik richt me nu nog meer vanuit mijn kracht op mijn gezin, werk en gezondheid! Ik geloof erin dat ik alles kan krijgen wat ik wil vanuit de juiste intentie én de juiste acties. Weer terug naar de basis gaan, je ware ik ontdekken en spiritueel groeien om dit in te zetten in mijn JOURNEY.

Ik ben minder gaan doen vanuit moeten en forceren, maar meer vanuit plezier en willen. De shift die plaats heeft gevonden is ongelooflijk. Mijn money mindset is helemaal veranderd en daarnaast is mijn zelfvertrouwen en geloof in mezelf gegroeid. Ik gun iedereen dit, het beste leven creëren vanuit wie je echt bent! Zonder blokkades en belemmeringen.

Ook jij kan dit bereiken, dat is 100% mogelijk.

Schermafbeelding 2022-02-15 113612.png
Schermafbeelding 2022-02-15 113904.png
073f02de-7029-4e7f-afae-b26154c4f1a3_edited.jpg

Mijn Missie 

begin vandaag met jezelf.

Wie ben je, wat kan je en wat wil je?

Jouw ware potentie ontdekken en je talent, passie en purpose in de wereld brengen.

Visie

Start defining yourself today, to improve your tomorrow and create the life you love

Nu is het jouw beurt? Wat is jouw verhaal? En wat heeft je getriggerd bij het lezen van mijn verhaal?
Ik ben oprecht benieuwd naar jou.
Waar droom je van?
Wat heb je nog nodig om tussen je huidige versie van jezelf naar dé BESTE versie van jezelf te komen?

 

Stuur mij een mailtje of een dm via Instagram

Highlights over mij...

 • Moeder van 4 lieverdjes

 • Getrouwd met Zameer

 • Chillen, spa en persoonlijke ontwikkeling

 • Dol op lezen, wandelen en reizen

 • Heel goed in voor mezelf zorgen

 • Familie als belangrijke basis

 • Vrijheid, authenticiteit als kernwaarden

 • Geloof in God en respect voor iedereen

 • Organiseren, luisteren en spreken

 • Persoonlijk Leiderschap 

 • Persoonlijke ontwikkeling

 • Diversiteit & Inclusie

 • Human Resource Management

 • NOBCO & Coachfinder geregistreerd coach

 • Practioner en Master NLP 

 • Krachtgericht coachen, systemisch en zijnsgericht coachen

 • Registered Yin Yoga Teacher

 • Ademcoach

Schermafbeelding 2022-02-15 113801
Schermafbeelding 2022-02-15 150304_edited
Schermafbeelding 2022-02-15 114111
Schermafbeelding 2022-02-15 150157
Schermafbeelding 2022-02-15 120632
Schermafbeelding 2022-02-15 113710
PHOTO-2022-02-02-12-59-35
Schermafbeelding 2022-02-15 113904
 • Instagram

Volg mij ook op Instagram

bottom of page