top of page

Start Your
Journey

Empowerment Journey

Je leven gaat nu zoals het gaat en misschien zijn er momenten dat je denkt; is dit het wel? Je voelt je niet optimaal gelukkig en je bent misschien ver verwijderd van jezelf. Je weet niet echt wat je meer wil en of je het kan. Onbewust ben je in je comfortzone terecht gekomen en zie je meer drempels dan mogelijkheden.

Terwijl je diep van binnen voelt dat je MEER te doen hebt. Maar dan komen alle twijfels naar boven. Kan ik het wel? En al die belemmerende overtuigingen in je hoofd nemen het over. Ook omdat je hoge verwachtingen van jezelf hebt, het perfect willen doen en veels te streng bent voor jezelf, zit je vast.

In je omgeving zijn er geen mensen met wie je het hierover kan hebben. Dus denk je, ik doe wel weer normaal en zal me niet zo aanstellen. Maar dat gevoel van binnen blijft knagen en ergens wil je een start maken om dit te ontdekken, maar je weet niet hoe.

Het kan ook zijn dat je heeeeeel veel wil en niet weet waar je moet beginnen! Je bent ambitieus en je hebt de basics op orde. Maar je wil gelukkig én succesvol zijn. Je wil leren om focus te krijgen en te houden en je doelen bereiken op basis van jouw kracht.

In de Empowerment journey ga ik je helpen bij:

-het hervinden van jezelf

-je zelfwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen vergroten

-upliften en jou supporten

-magie geven in jouw creatiekracht door stappen te nemen vanuit je intuïtie

03d08d6f30513c3d1fe9997c3258b30d.JPG

Voor wie is dit?

 • Je wil leren hoe je keuzes kan maken waar je op vertrouwd

 • Je wil werken aan je blokkades opheffen

 • Je wil transformeren in je business/ carriére

 • Je wil meer geld verdienen

 • Je wil meer vrijheid

 • Je wil meer rust ervaren

 • Je wil werken aan je mindset

 • Je wil werken aan een routine wat voor jou werkt

 • Je wil leren luisteren naar je intuïtie

 • Je wil meer zelfvertrouwen

 • Je wil gelukkig(er) zijn

 • Je wil de beste versie worden van jezelf

Ben jij klaar voor de Next Step?

Empowerment
Journey

Are you ready?

Vanaf 1 december 2022 ga je voor 3 maanden (+3 maanden extra in totaal 6 maanden) met mij én andere prachtige zielsvrouwen in dit traject groeien naar je beste versie. Je werkt aan je persoonlijke groei en ik sta voor jou klaar als Persoonlijke Succes Coach.

 

In de coaching ga ik je helpen met jouw vraagstuk en help ik je ter plekke met jouw blokkades d.m.v. coaching om jouw stap te maken. We gaan werken aan jouw mindset en concrete acties uitwerken zodat je 100% resultaat hebt! Het traject bestaat uit een wekelijkse online sessie waarbij jij je vraag kan stellen en dit in de online sessies in thema's wordt behandeld. Daarnaast plannen we een samen werkdag met elkaar en/of 1op1 privé. Tussendoor is er een check in & check out methode om je voortgang te bewaken.

Planning

We trappen af op 1 december 2022 online om 18.30 uur.

De live momenten plannen we in op basis van beschikbaarheid. Elke week vind er een online sessie plaats en is er ruimte voor Q&A. Als je er niet bij kan zijn dan kan je de opname terug kijken.

LET OP: dit aanbod is eenmalig en komt niet terug in deze vorm en voor deze prijs! Er zijn beperkte plekken dus meld je zelf aan voor 1 december en start 2023 knallend! In 2023 gaan de prijzen voor groepscoachingstrajecten omhoog, maak nu gebruik van deze kans.

Je kan in 1x, 6 of 12 termijnen betalen.

Na bijna 15 jaar in loondienst begon ik voor mezelf. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar alles in mij voelde aan dat het anders mocht. Ik wilde graag mijn werk combineren met mijn privé leven. Als zelfstandige aan de slag, plezier in mijn werk en veel geld verdienen...

Maar dat ging totaal niet zoals ik had verwacht. Ik moest zoveel uitzoeken, uitvinden en mijn weg vinden als ondernemer. Ik ging verkeerde samenwerkingen aan, vroeg te weinig voor mijn diensten en was totaal niet in afstemming van mijn aabod én mijn waarde. Op een gegeven moment investeerde ik in mezelf, in seminars, in coaching, systemen en pakketten. Wat ik miste in deze combi was ook maatwerk voor mijn kennis én coaching in de stappen die ik nodig had. Daarom wil ik jou dit aanbod doen, ik geef je AL mijn learning lessons, kennis, inspiratie en acitvatie in de Empowerment Journey!

Je gaat leren over stappen nemen om je beste versie te worden, mindset, je vrouwelijke én mannelijke energie, mindfulness, the law of attraction & assumption.

Jij bent het meer dan 100% waard mooie vrouw!

bottom of page